24 februari 2014

30 år på nacken

1984 var ett bra år enligt Jonas och mig! Ett år då speciellt 21 februari och 30 december är två nämnvärda datum. Ett år vi inte minns så mycket av men som i alla fall två gånger om året uppmärksammas.

Nu är det 2014 och 30 år sedan vi föddes. 30 år! I alla fall för en, först ut att lämna 20-åldern var Jonas, själv är jag ju bara 29 ;) 
I fredags hände det, Jonas blev 30! Paket på sängen, födelsedagsfika, en natt på SPA bara han och jag, kalas med stora familjen, massa sport, tårta och mer presenter. En härlig kalashelg! 
30 år! Egentligen inget särskilt som händer, de gråa håren kommer ju inte just den dagen, inte heller rynkorna...men det fick oss att tänka till, stanna upp, fundera på de åren vi haft, vad vi varit med om, vad vi gör just nu och hur fort det kommer gå till 40, 50, 70...

Det Jonas och jag kom fram till var att man kan summera våra 30 år med ordet tacksamhet.
Tacksamhet att vi fått växa upp i trygga familjer, glädjen över att ha syskon och vänner och att vi träffade varandra. 
Tacksamhet att vi idag bor i Värne med våra två barn. Att vi har vår församling med allt vad det innebär, familjer som vi älskar, ett hus, en trädgård och nu även ett inglasat uterum, vi har mer än vi egentligen behöver...
Tacksamhet att vi har mycket att se fram emot och drömma och längta till.

Gårdagen är förbi, morgondagen har vi inte sett men idag hjälper Herren. Vi riktar vårt tack till Jesus som går med oss just idag. Idag när vi haft en ledig dag och "invigt" vårt nya uterum. Tacksamhet!





1 kommentar:

  1. låter som en härlig helg, och mysigt firande... och det där uterummet ser inte helt fel ut, det får vi nog provsitta nån gång i framtiden! :-)
    Stor kram!

    SvaraRadera