24 juni 2013

Bella bus flyttar in

Nu är det ordning i före detta gästrummet som nu blivit Bellas nya rum. I natt sov hon sin första natt där. Det är ju inte så kul att bli utslängd ur sitt gamla rum precis samtidigt som lillbebisen kommer så därför blev det rumbyte redan nu.

En del är nytt, annat gammalt, lite som jag sytt och lite som är ommålat, några saker är ärvda och en del är presenter hon har fått, några loppisfynd och så saker från Ikea.




En likadan tavla som den här hade Bellas gammelmormor i sitt kök, därför passar den bra här vid spisen. Om man kollar nära är det en rätt rolig och söt bild med massor av detaljer...katten har glasögon och hunden röker pipa...




Kudden är sydd i samma tyg som gardinen, runt hela kanten på kudden är det ett rosa sk. anoraksnöre fastsytt. Syns lite dåligt men det är ett tips för att få en fin liten detalj på en kudde. 


Den här tavlan är en gammal skolplansch från min låg- och mellanstadieskola. Jakobs dröm. Numera är Jakob i stort sett bortklippt och bilden har fått en vit ram. Kanske hemskt att förstöra en gammal skolplansch men nu är den faktiskt finare.

1 kommentar:

  1. Ååå vilken underbar skolplansch! Passar ju perfekt på ett barnrum! Kram carolina

    SvaraRadera