22 juni 2014

Fläderns tid är nu

När man sitter i vårt uterum och tittar ut är det just nu, av det vi ser, fläderbusken som blommar som finast. Den har så söta blommor. På förra helgen bröllop var bröllopstårtorna dekorerade med fläderblommor. Ett tips för det var väldigt fint!




I år gör jag fläderdricka flera gånger om på samma sätt som förra året, se recept här, men några satser bytte jag ut en av citronerna mot en apelsin. Fryser in det mesta då jag har plats i frysen men inte så mycket i kylen. Vi har mycket fläder så säg till om du vill ha.


12 juni 2014

Kaffe-Konjak-Kaka

En av kakorna som fanns med på kalasbordet var den här. En chokladkaka med smak av konjak och en kaffeglasyr över. Se till att göra den lite kladdig då smälter den gott i munnen.

11 juni 2014

Kalas!!

Flyttar in en gigantisk soffa i vårt "lilla" uterum, men det är precis så vi vill ha det. En stor soffa att sjunka ner i, en stor soffa där många får plats att vila ut, en stor soffa att umgås med familj och vänner. Kriteriet var också ett stort matbord och efter lite letande och velande hittade vi detta. 


I fredags på nationaldagen var det fest i Värne, Jonas o jag bjöd in till öppet hus för att fira våra 30-årsdagar detta år. Vi hade en kanondag! Glada att det kom så många hit, att maten räckte och att vädret var bra så vi kunde vara ute.

Så nu vill jag tacka alla som var här hos oss och gav oss ett bidrag till den nya soffan. TACK! Kom hit och sitt en stund med oss! 

Något av det bästa efter att ha haft kalas är alla fina blombuketter överallt. Här får ni lite bilder att njuta av.