14 januari 2014

pyssel, pyssel

Nu har det varit dåligt med inlägg på bloggen ett tag men idag då Frank blir 5 månader är det väl läge att uppmärksamma det här på bloggen. Bella och jag har gjort chokladbollar som vi firat med och så fick han posera lite framför kameran...en linslus som sin syster.

 

Bara för att bloggen inte uppdaterats så mycket betyder det inte att det inte pysslas här hemma. I julas fick jag tyg av mamma och på min födelsedag fick jag massa kul pyssel från makeandcreate av Bella o Frank. Så nu har det grejats.


Till Bellas kök har jag sytt vimplar, en gul tygväska jag fick av min moster en morgon för länge sedan får också pryda väggen. Disktrasan tryckte Bella på öppna förskolan, de stekta äggen som jag sytt är enorma i förhållande till stekpannan, av lite rosa tyg blev det en prinsessbakelse, beskrivning hur jag gjorde den hittar man här. En suddbar skylt ska få komma upp, det är en canvastavla jag målat med svartatavlanfärg.  


Nästa månad vankas det kalas här i familjen. Bella fyller 2 år och hennes pappa 30 år!! Jag har förberett med en grattisvimpel med prickiga bokstäver och en suddbar kalasgirlang, här har jag också använt griffelfärg och en washitejp av tyg. 


Frank ska få en tröja, bara fållen som ska göras färdig. Första gången jag gjort knappöppning. Det gick bra men nästa gång blir det nog ännu bättre...


Något jag tänkt göra länge är en bok till Bella med kort på alla i våra familjer. Nu äntligen är korten med närmsta släkten inplastade och hopsatta. En bra grej när man har familjerna långt borta och inte ses så ofta. Tur ändå att FaceTime och Skype finns!


Ett klänningstyg, stämplar, papper, en dymo och lite annat smått och gott ligger i syrummet och väntar på att få bli använt - det blir kommande projekt!


En vacker amaryllis som såldes billigt nu efter jul, ett hjärta av träkulor jag hittade i en burk och en stege jag fick av grannarna på min födelsedag - det blir en fin header det!